Когато държавата е слаба, мафията е силна. Така  президентът Румен Радев  коментира  убийството на

...
Когато държавата е слаба, мафията е силна. Така  президентът Румен Радев  коментира  убийството на
Коментари Харесай

Президентът: Когато държавата е слаба, мафията е силна

Когато страната е слаба, мафията е мощна. Така  президентът Румен Радев  коментира  убийството на Алексей Петров. Държавният глава участва в тържествената гала във връзка 146-ата годишнина от Шипченската епопея на връх Шипка.

 

 
Държавата е слаба, тъй като настоящето ръководство бе заченото в скандални записи. Отговорността е изцяло размита! С държанието си властта тласка обществото към безпорядък и принуждение, разрушава демократичния консенсус, който е в основата на мирния ни преход.
Румен Радев, президент

Президентът  призова кабинета да оповести каква е била ролята на  Алексей Петров за образуване на постоянното ръководство:

 
Българите чакат отговори каква е ролята на Алексей Петров в стъкмяването на обединението, какви задължения са поемани към него и какви високи постове в страната са му обещавани.
Румен Радев, президент

По думите на Румен Радев е безсмислено провеждането на Консултативен Съвет по Национална Сигурност с присъединяване на хората, които сега ръководят и които участват в разнообразни записи. Президентът беше безапелационен, че сходен ход не е от изгода за националната сигурност.

 

Вижте още във видеото.
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР